Wetgeving is nog nooit zo makkelijk geweest, Struck AI

Wetgeving is nog nooit zo makkelijk geweest, Struck AI

 

Struck is de eerste  AI bouw wet- en regelgeving assistent in Nederland.

AI assisted 3D bouwvlak @ https://unravel.struck.build

Wetgeving en specifiek bouw wet- en regelgeving is complexer geworden wat een direct gevolg heeft op het risico, tijd en geld die met een bouwproject gemoeid zijn. En dit alles gebeurt in een tijd waar de nood om snelheid te behouden in het bouwen van nieuwe objecten alleen maar toeneemt.

Er is een duidelijke behoefte om discussies en duidelijkheid  rondom wet en regelgeving naar voren te halen in het design proces van definitief naar sketch en VO fases omdat in die fases al veel wordt bepaald wat uiteindelijk invloed heeft op een project.

Om wetgeving en besluitvorming van de overheid makkelijk te maken, kan je vanaf heden gewoon Chatten met de software. Zo vind je super snel de nodige antwoorden!

Struck is een AI Assistent platform dat ervoor zorgt dat architecten, ontwikkelaars, bouwbedrijven wegwijs worden in het doolhof van bouw wet- en regelgeving middels een bibliotheek van alle bouw wet- en regelgeving en daarnaast checks kan doen op designs in verschillende fases van een project. AI geeft nu eenmaal de mogelijkheid om veel wet- en regelgeving makkelijk te beheersen.

Struck geeft nu de mogelijkheid om makkelijk en snel zonder IT kennis een 3D bouwvlak te downloaden en te importeren in je design software.  Daarnaast krijg je per adres de highlights van een bestemmingsplan en kun je vragen stellen aan zowel bestemmingsplannen als technische documenten zoals parkeernormen, welstandsdocuementen, NEN normen en natuurlijk het nieuwe BBL. In de bibliotheek krijg je direct een bronvermelding dus kun je de documentatie direct checken. Ook kun je vragen in iedere taal stellen en vind je ook informatie uit tabellen. Niet zomaar ChatGPT dus.

Net zoals in de bouw, bouwen wij ook iedere dag aan een beter product en stellen wij feedback zeer op prijs. AI toepassingen zijn er eindeloos, wij geloven erin het in te zetten op de plekken waar het zorg wegneemt en snelheid en creativiteit toevoegt.

Struck.build BV

Singel 126

1015 AE Amsterdam

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.