Samenwerking DWA

Samenwerking DWA

DWA is al enige tijd aanwezig op het platform van Rtunda. DWA werkt met een team aan het digitaliseren van advies diensten en 3d omgevingen. Dit resulteert in een aantal goede analyses die de markt vrij kan aanschaffen.

Home - DWA

DWA voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom bedenken onze adviseurs slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen.

Wij ontwikkelen digitale gebouwmodellen. Daarmee bieden we inzicht in de toekomstige, duurzame prestaties van een gebouw. Via geavanceerde simulaties laten we zien wat de impact is van bepaalde keuzes en handelingen. Zo leveren we onze klanten een waardevol digitaal model, verrijkt met prestatie-informatie. Data die geanalyseerd kunnen worden voor betere beheer- en onderhoudsplannen. Dankzij onze informatie kan het ontwerp geoptimaliseerd worden. En kent het gebruik van het gebouw straks geen verrassingen.

Wij werken voor ontwikkelaars en beleggers die zekerheid over hun projecten willen. Voor architecten die integraal willen samenwerken en direct inzicht willen in de prestaties van hun ontwerpen. En voor bouwers en installateurs die garanties moeten geven aan hun klanten. Onze intelligente, dynamische gebouwmodellen laten precies zien hoe gebouwen presteren op het gebied van comfort, beleving, gezondheid en verbruik. Wij kijken vooruit. En geven inzicht in duurzaamheid.

DWA is een prettige partner waar een open samenwerking mee is. Het is mooi om te zien dat de toekomst digitaal wordt vormgegeven. 

Producten – Rtunda

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.